Ndërlidhjet

BERN


Partia Popullore është fituese e zgjedhjeve parlamentare në Zvicës. Partia i përket krahut të djathtë dhe shpeshherë është akuzuar për racizëm. Partia ka deklaruar se do të dëbojë çdo të huaj që kryen vepër penale, dhe të njëjtën gjë do ta bëjë edhe për familjet e tyre.
XS
SM
MD
LG