Ndërlidhjet

MOSKË


Procesi i negociatave për statusin e Kosovës ka fituar në intensitet dhe dinamikë, por e gjithë kjo është e pamjaftueshme që të konkludohet se statusi i Kosovës do të zgjidhet në një të afërme të afërt, i ka deklaruar agjencisë ruse ‘Itar Tas’ përfaqësuesi i Rusisë në Treshen ndërmjetësuese, Aleksandar Botcan Harchenko.
XS
SM
MD
LG