Ndërlidhjet

SHKUP


Maqedonia ka tërhequr vërejtjen që të mos politizohen elementet kriminale në vend me gjithë incidentet e fundit të sigurisë. Këshilli i sigurisë kombëtare, struktura më e lartë e sigurisë në këtë vend, ka fajësuar grupet dhe individët kriminalë për incidentet e fundit në vend. Po ky këshill ka kërkuar që të rritet vigjilenca, në mënyrë që këto elemente kriminale të mos përdoren për qëllime politike në të ardhmen.
XS
SM
MD
LG