Ndërlidhjet

BRUKSEL


Në Serbi edhe mëtutje duhet të forcohet demokracia dhe sundimi i ligjit, thuhet në një analizë të Komisionit Evropian në Bruksel. Mëtutje në këtë dokument shkruan se "ndarjet e ashpra ndërmjet partive politike" kanë ndikuar në ngadalësimin e reformave, çështja e Kosovës mbizotëron në zhvillimet politike, ndërsa "retorika nacionaliste edhe mëtutje është e fuqishme dhe në mënyrë të pavolitshme ndikon në atmosferën politike".
XS
SM
MD
LG