Ndërlidhjet

PRISHTINË


Anëtarët e Ekipit Negociator të Kosovës, para nisjes për në Vjenë, kanë thënë se ky delegacion do të vazhdoj ta respektoj agjendën ndërkombëtare deri më 10 dhjetor dhe se, pas kësaj date, Prishtina do ta ketë agjendën e vet të veprimit në harmoni me Uashingtonin dhe Brukselin. Nesër në Vjenë mbahet edhe një rund i takimeve të delegacionit të Kosovës dhe atij të Serbisë me ndërmjetësimin e treshes ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG