Ndërlidhjet

BAGDAD


Zyrtarë të gjysmëhënës së kuqe në Irak kanë bërë të ditur, sot, se rreth 2 milionë e 300 mijë irakianë, shumica prej tyre gra dhe fëmijë, kanë braktisur shtëpitë e tyre, por që vazhdojnë të qëndrojnë brenda shtetit. Sipas raportit të publikuar, shumica prej tyre vuajnë nga sëmundjet e ndryshme, varfëria dhe mungesa e ushqimit.
XS
SM
MD
LG