Ndërlidhjet

NJU JORK


Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara ka dënuar fuqishëm dhunën terroriste në rritje në Afganistan. Poashtu, në rezolutën e miratuar me konsensus, qeverisë së Afganistanit i bëhet ftesë për vazhdimin e luftës kundër talibanëve, al-Kaidës dhe ekstremistëve, që po shkaktojnë jostabilitet.
XS
SM
MD
LG