Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian publikoi sot raportin vjetor për vendet e Ballkanit Perëndimor.
Zgjidhja e statusit të Kosovës është identifikuar si sfida kryesore. Komisioni Evropian ka shprehur vërejtje për korrupsionin, luftën kundër krimit të organizuar, trafikimin e qenieve njerëzore dhe mosfunksionimin e gjyqësisë në Kosovë.
Lidhur me Serbinë është vlerësuar se ka bashkëpunuar me Gjykatën e Hagës dhe nesër të rihapen bisedimet për marrëveshjen e Asocim Stabilizimit me Serbinë.
XS
SM
MD
LG