Ndërlidhjet

BRUKSEL


Turqia duhet të përmirësojë gjendjen e të drejtave të pakicave dhe të rregullojë legjislacionin për lirinë e fjalës para se t'i bashkangjitet Bashkimit Evropian.
Në raportin vjetor të Bashkimit Evropian për Turqinë theksohet dhe envoja e normalizimit të marrëdhënieve mes Turqisë dhe Qipros.
XS
SM
MD
LG