Ndërlidhjet

BRUKSEL/TIRANË


Raporti vjetor i KE-së për Shqipërinë thekson mungesën e dialogut midis partive politike, pamundësinë e parlamentit për të zgjidhur me mënyrë konsensuale problemet dhe çështjen e krizës energjitike.
Pavarësisht kritikave në raportin vjetor të KE-së, kryeministri Sali Berisha e ka vlerësuar atë si të shkëlqyer. Ai ka reaguar pas publikimit të raportit duke u shprehur se ai ishte një dokument që përmban standarte dhe objektiva. Sipas shefit të ekzekutivit, raporti duhet të jetë një program pune për qeverinë. Ai ftoi opozitën që të jetë pjesë e përmbushjes së këtyre standardeve.
XS
SM
MD
LG