Ndërlidhjet

BRUKSEL/SHKUP


Mosrealizimi i reformave në gjyqësor dhe mungesa e kapaciteteve profesionale të administratës publike janë fushat me kritike që janeë theksuar ne raportin e KE-së për Maqedoninë.
Raporti nuk percakton datën e fillimit të negociatave për anëtarsimin e vendit në BE, ka bërë të ditur ambasadori i BE-së në Shkup.
XS
SM
MD
LG