Ndërlidhjet

BRUKSEL/BEOGRAD


Raporti vjetor i KE-së për Serbinë ka vlerësuar pozitivisht bashkëpunimin e Beogradit me Gjykatën e Hagës për ish Jugosllavinë. Eurkomisioneri për zgjerim Oli Rehn tha se nesër të rihapet procesi rreth bisedimeve për marrëveshjen e Asocim Stabilizimit me Serbinë.
Kryeministri Koshtunica ka mirëpritur raportin duke theksuar se qeveria është e aftë të punojë si në reformat drejt integrimit evropian dhe në procesin e statusit të Kosovës për mbrojtjen e sovranitetit.
XS
SM
MD
LG