Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Mbrojtja e dëshmitarëve është sfida më e madhe e sistemit të drejtësisë në Kosovë", tha shefi i misionit të OSBE-së, Tim Guldiman.
Raporti i bën thirrje autoriteteve të marrin hapat e nevojshme në këtë drejtim dhe kërkon miratimin e një ligji të ri në këtë drejtim.
XS
SM
MD
LG