Ndërlidhjet

ROMË


Në disa vende evropiane, policia ka arrestuar 14 algjerianë dhe tunizianë në një operacion anti-terrorist të udhëhequr nga autoritetet italiane. Ky operacion ishte urdhëruar nga prokurorët e Milanos dhe, pos në disa qytete italiane, ishte shtrirë edhe në Britani, në Francë dhe Portugali. Policia beson se të arrestuarit kishin rekrutuar dhe ndihmuar sulmuesit e mundshëm vetëvrasës me bomba në Irak dhe Afganistan.
XS
SM
MD
LG