Ndërlidhjet

UASHINGTON


Miliona lodra fëmijësh janë tërhequr nga tregu i Amerikës Veriore dhe i Australisë, pasi që mjekët kanë konstatuar se pjesë të plastikës mund të lirojnë substanca kimike, të cilat janë të dëmshme për shëndetin, madje edhe vdekjeprurëse.
XS
SM
MD
LG