Ndërlidhjet

BEOGRAD


Do të ishte mirë që misioni i Bashkimit Evropian, i cili do ta zëvendësojë UNMIK-un, të vijë në Kosovë me një rezolutë përkatëse të Këshillit të Sigurimit të OKB-së, ka thënë sot në Beograd, ministri i Jashtëm serb, Vuk Jeremiq. "Mënyra e vetme dhe më e mirë është që Këshilli i Sigurimit, në formë eksplicite, të deklarohet për një çështje kaq të rëndësishme politike dhe të sigurisë, siç është administrimi i Kosovës", ka thënë Jeremiq.
XS
SM
MD
LG