Ndërlidhjet

TEHERAN


Mediat iraniane kanë botuar listën e sjelljeve të parregullta që do të ndëshkohen, në kohën që qeveria ka nsiur një fushatë të re për mbrojtjen e moralit.
Makiazhi i pazakontë, veshja e pantallonave të shkurtra me cizme dhe shikimi i filmave të degjeneruar janë në mesin e sjelljeve të dënueshme.
Policia gjatë këtij viti ka bërë arrestime në ndenjat nëpër shtëpi, ka hequr antenat satelitore dhe ka shtuar kontrollin në rrugë për veshje të pahijshme.
XS
SM
MD
LG