Ndërlidhjet

MOSKË


Dhoma e Sipërme e parlamentit të Rusisë ka miratuar njëzëri pezullimin e pjesëmarrjes në marrëveshjen e armëve konvencionale.
Moska thotë se marrëveshja e riparë në vitin 1999 nuk është miratuar nga të gjitha vendet anëtare të NATO-s, cfarë e bën atë të pavlefshme për Rusinë. Vendet anëtare të Aleancës thonë se nuk mund ta miratojnë variantin e rishikuar për shkak të pranisë ushtarake të Rusisë në Gjeorgji dhe Moldavi.
XS
SM
MD
LG