Ndërlidhjet

MOSKË


Përfaqësuesi i Rusisë në Treshën ndërmjetësuese
Aleksandar Botcan-Harçenko, ka paralajmëruar se në bisedimet e ardhshme më 20 nëntor në Bruksel, do të angazhohet në mbështetjen e qëndrimit të Beogradit zyrtarë për ruajtjen e rezolutës 1244, dhe ka ripërsëritur se propozimi i Volfganag Ishingerit për statsuin neutral të Kosovës, nuk është propozim i Treshes ndërmjetësuese.
XS
SM
MD
LG