Ndërlidhjet

TIRANË


Presidenti i Shqipërisë Bamir Topi nënshkroi largimin e kryeprokurorit Theodhori Sollaku dhe kandidoi juristen Ina Rama për këtë post.
"Nuk mund të mohohet se zyra e prokurorit nuk është përgjigjur si duhet ndaj fenomeneve të krimit të organizuar korrupsionit, krimit në përgjithësi, cfarë ka ndikuar negativisht funksionimin e shtetit dhe ka krijuar mungesë sigurie në jetët e qytetarëve", thuhet në vendimin e presidentit Topi.
Sollaku e cilësoi shkarkimin si "farsë politike".
XS
SM
MD
LG