Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian ka paraparë të paktën 160 milionë euro për misionin në Kosovë. Diplomatët në Bruksel thanë se "të paktën 160 milionë euro do të nevoiten" për shpenzimet e misionit të BE-së në Kosovë, ku do të angazhohen 1500 deri 2000 njerëz.
Ministri i Financave i Portugalisë, Emanuel Santoss tha se gjatë vitit 2008, BE do të ndajë 285 milionë euro për "politikën e jashtme dhe të ardhmen e përbashkët", nga të cilat një pjesë është e caktuar për misionin evropian në Kosovë dhe për ndihma në territoret palestineze.
XS
SM
MD
LG