Ndërlidhjet

BEOGRAD


Përfaqësuesi i Rusisë në Treshen ndërkombëtare, Alexander Botsan- Kharchenko tha se së pari duhet të zgjidhet statusi i Kosovës, e pastaj të shqyrtohen çështjet e tjera. Mëtutje, zoti Harçenko u tha mediave të Beogradit se qëndrimi i Rusisë është se "zgjidhja është vullnet i palëve dhe varet nga ato dhe është me rëndësi që ajo të arrihet me negociata". Sipas tij, zgjidhje "legjitime dhe juridike mund të jetë vetëm zgjidhja që e miraton Këshilli i Sigurimit, duke pasur parasysh rezolutën aktuale 1244".
XS
SM
MD
LG