Ndërlidhjet

MOSKE


Anëtarët e Asamblesë parlamentare të Organizates per Siguri dhe Bashkepunim në Evropë do të vëzhgojnë zgjedhjet parlamentare te Rusise dhe do te raportojne per vendevotimet.
Spenser Olive, sekretari i pergjithshem i asamblese tha se "30 deputet te sajë do te vezhgojne votimin qe do te mbahet diten e diel ne shtat qytete te Rusise".
XS
SM
MD
LG