Ndërlidhjet

VJENË


"Reagimet në terren varen shumë nga qartësia dhe unifikimi i mesazheve nga bashkësia ndërkombëtare", tha shefi i UNMIK-ut Joackhim Rycker gjatë një konference ndërkombëtare në Vjenë.
"Ekziston një shkallë e ankthit dhe rritje e tensioneve në Kosovë, pasi njerëzit janë në përgjithësi të zhgënjyer, të lodhur dhe të frustruar me shtyrjet në procesin e statusit të Kosovës", tha Rycker. Ai ka shtuar se gjendja e sigurisë mbetet stabile, por nuk ka vend për vetkënaqje, përkundrazi.
XS
SM
MD
LG