Ndërlidhjet

ROCSTER


Ka përfunduar pa viktima drama e pengjeve në shtabin zgjedhor të senatores amerikane Hillary Clinton. Rrëmbyesi iu dorëzua policisë pas gjashtë orësh në Rocter në Nju Hampshir. Ai rrëmbeu disa persona dhe kërkonte të fliste me senatoren Klinton, e cila nuk gjendej atje. Rrëmbyesi është një burrë i moshuar i njohur në qytet për probleme mendore.
XS
SM
MD
LG