Ndërlidhjet

VJENË


Kryeadministratori Joachim Ruecker ka tërhequr vërejtjen për rritjen e tensioneve në Kosovë në mesin e njerëzve të frustruar nga dështimi i rundit të fundit të bisedimeve për statusin e Kosovës. Ai tha se situata e sigurisë është stabile por, sipas tij, nuk ka vend për vetëkënaqësi. "Njerëzit, në përgjithësi. janë të pakënaqur, ata janë të lodhur dhe të frustruar me shtyrjen e procesit të statusit", tha Joachim Ruecker në një forum për sigurinë në Kosovë, të udhëhequr nga ministrja e jashtme e Austrisë, Ursula Plasnik.
XS
SM
MD
LG