Ndërlidhjet

UASHINGTON


Komandanti i lartë i NATO-s, John Craddok tha se focat e tij janë të përgaditura për t'ju përgjigjur dhunës potenciale derisa Kosova po përgaditet ta shpallë pavarësinë e saj.
''Mendoj se atje do të ketë të atillë që dëshirojnë të krijojnë dëme dhe ato do të manifestohen si konflikt, si dhunë potenciale ne Kosovë'', tha gjenerali John Craddok në Klubin Kombëtar të Shtypit ne Uashington.
Ai mëtutje u shpreh se u beson premtimeve të liderëve të Kosovës se ata do të punojnë për ta parandaluar dhunën.
''Ne i kemi planet për rastin më të mirë dhe më të keq'', tha John Craddok.
XS
SM
MD
LG