Ndërlidhjet

SARAJEVË


Bashkimi Evropian ka firmosur sot marrëveshjen për stabilizim dhe Asocim me Bosnjë-Hercegovinën.
Lidhur me këtë zhvillim, komisionari për zgjerim, Oli Rehn, tha: ''Sot është ditë për festim. Është ditë e madhe evropiane për Bosnjë-Hercegovinën. Prania jonë këtu sot, puna jonë e përbashkët gjatë disa javëve të fundit, është provë shume konkrete se Evropa dëshiron që ju ti bashkoheni kur të jeni të gatshëm'', tha Rehn.
XS
SM
MD
LG