Ndërlidhjet

UASHINGTON


Rruga më e përshtatshme për të ecur përpara pas dështimit të bisedimeve të ndërmjetësuara nga Treshja Ndërkombëtare është zbatimi i planit të Ahtisarit përfshirë edhe pavarësinë e Kosovës, ka thënë zëdhënësi i departamentit të shtetit Tom Casey. Ai ka përsëritur mirënjohjen për premtimin e kosovarëve dhe qeverisë së Serbisë që do të vetë-përmbahen nga dhuna. ''Ne e dimë që këto janë çështje të shoqëruara me shumë vështërsi dhe me shumë emocione. Por deshiroj të theksoj se është e qartë se cili do jetë fundi i procesit'', perfundoi Casey.
XS
SM
MD
LG