Ndërlidhjet

BRUKSEL


NATO dhe KFOR-i në mënyrë të vendosur do t'i përgjigjet çdo përpjekjeje për prishjen e paqes dhe sigurisë në Kosovë, tha ambasadorja amerikane në NATO, Victoria Nuland. "Ne e përshëndesim përcaktimin e fuqishëm të Prishtinës dhe Beogradit për të siguruar paqen dhe të përmbahen nga dhuna", ka thënë Nuland. Ajo ka përkujtuar se në Kosovë ka më shumë se 16 mijë ushtarë, të cilët me autoritetet kosovare dhe ndërkombëtare punojnë për të mbrojtur të drejtat e të gjithëve atje, përfshirë edhe të serbëve.
XS
SM
MD
LG