Ndërlidhjet

OMAHA/NEBRASKA


Presidenti amerikan, George Bush tha se raporti i kundërzbulimit amerikan për Iranin përmban sinjal paralajmërues, andaj bota duhet të mbetet vigjilente rreth programit bërthamor.
"Iranianët duhet të bëjnë një zgjedhje strategjike: të dalin të pastërt para komunitetit ndërkombëtar dhe ta pranojnë ofertën për pezullimin afatgjatë të programit bërthamor, apo ta ndjekin rrugën e izolimit, e cila nuk është në interesin më të mirë të popullit iranian. Zgjedhjen duhet ta bëjë regjimi iranian", tha Bush.
XS
SM
MD
LG