Ndërlidhjet

BERLIN


Raporti më i ri i Transparency International thotë se policia dhe gjykatat janë shërbimet që më së shumti korruptohen në mbarë botën. Raporti i bërë publik sot në Berlin i pasqyron pikëpamjet e 63 mijë njerëzve në 60 vende. Sipas raportit, 10% e njerëzve në botë vitin e kaluar kanë qenë të detyruar të paguajnë rryshfet. Në mesin e vendeve me korrupsion më të lartë renditeshin edhe Shqipëria e Kosova.
XS
SM
MD
LG