Ndërlidhjet

BRATISLLAVË


Sllovakia nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës, edhe nëse shpallja do të koordinohej me vendet tjera, nëse nuk do të kishte bekimin e Kombeve të Bashkuara apo të ndonjë organizate tjetër ndërkombetare, ka thënë kryeministri Robert Fico.
Ndërkaq ministri i Jashtëm sllovak Jan Kubis ka paralajmëruar se shpallja e njëanshme e bashkërenduar e pavarësisë së Kosovës, për Sllovakinë do të ishte akt i papranueshem, i rrezikshëm dhe i njëanshëm.
XS
SM
MD
LG