Ndërlidhjet

PRAGË


Udhëheqësit e vendeve të Evropës qendrore kanë filluar një takim dyditor ku Kosova është tema kryesore. Kryeministrat e Çekisë, Hungarisë, Polonisë dhe Sllovakisë do të zhvillojnë një seri diskutimesh në kuadër të asaj që njihet si Vishegrad katër. Sllovenia e cila merr kryesinë e rradhës së BE-se me 1 janar është e ftuar speciale. Pritet që vendet pjesmarrëse të kenë dallime rreth së ardhmës së Kosovës. Sllovakia është një prej vendeve që nuk e ka mbështetur pavarësinë e Kosovës.
XS
SM
MD
LG