Ndërlidhjet

BAGDAD


Kombet e Bashkuara kanë nxitur Irakun sot që të nënshkruaj traktatin ndërkombëtar kundër dhunës për vitin 2008. Përfaqesuesit e lartë të Kombeve të Bashkuara në Irak, theksuan në Bagdad se me ratifikimin e konventës ndërkombëtare kundër dhunës të Kombve të Bashkuara, do të dëshmonte se shtetet demokratike mund të ''luftojnë terrorizmin'' dhe të respektojnë të drejtat e njeriut.
XS
SM
MD
LG