Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Agim Çeku ka kërkuar nga Bashkimi Evropian të zgjidhë shpejt të ardhmen e Kosovës. BE-ja duhet "ta pranojë nevojën për konkludim të shpejtë dhe të qëndrueshëm të këtij procesi", ka thënë Çeku për Associated Press.
"Serbia ka zgjedhje: të shkojë bashkë me ne drejt ardhmërisë apo të kthehet në të kaluarën. Shpresoj se do ta bëjë zgjedhjen e duhur", ka thënë Çeku.
XS
SM
MD
LG