Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Ditën Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut, ushtruesi i detyrës së Ombudspersonit në Kosovë, Hilmi Jashari, ka thënë se moszgjidhja e statusit final rrezikon të drejtat e njeriut në Kosovë.
“Përvec zhvillimit ekonomik dhe social, zvarritja e statusit final të Kosovës, vështirëson integrimin e komuniteteve në shoqërinë kosovare dhe zhvillimin e demokracisë”, ka thënë zoti Jashari.
XS
SM
MD
LG