Ndërlidhjet

PRISHTNË


Negociatat për statusin e Kosovës kanë përfunduar dhe prej sot Prishtina do t'i fillojë konsultimet me qeveritë perëndimore për shpalljen e pavarësisë së Kosovës, thuhet në qëndrimet e Ekipit Negociator. Zëdhënësi Skender Hyseni tha se Kosova do ta fitojë pavarësinë para muajit maj.
''Nuk është çështja nëse, por kur'', tha Hyseni pas takimit të Ekipit të Unitetit në Prishtinë.
XS
SM
MD
LG