Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në mungesë të marrëveshjes së negociuar, shpallja e pavarësisë së Kosovës mund të prodhoj edhe reagime të ndryshme që mund të ndikojnë në përshkallëzimin e gjendjes së sigurisë në Kosovë, është thënë sot në një debat lidhur me sigurinë në fazën e vendimit për statusin. Në anën tjetër, krerët e policisë vendore dhe asaj ndërkombëtare, thanë se kanë marrëveshje që
ta ndihmojnë njëra-tjetrën e në rast nevoja, ata thanë se do t’i mbështeste edhe KFOR-i.
XS
SM
MD
LG