Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i Komandës së Forcave të Përbashkëeta Aleate ne Napoli, admirali Mark Fitzgerald, në vizitën e sotme në Prishtinë ka folur për gjendjen e sigurisë në Kosovë.
Admirali Fitzgerald ka thënë se është njoftuar nga shefi i UNMIK-ut dhe komandanti i KFOR-it për gjendjen e sigurisë, të cilën e ka vlerësuar të mirë. Fitzgerald gjithashtu ka garantuar se KFOR-i do të kujdeset të ruajë një ambient të qetë dhe të sigurtë në Kosovë.
XS
SM
MD
LG