Ndërlidhjet

LONDËR


Ministri i punëve të jashtme të Britanisë David Miliband tha sot se vendimi i Moskës për mbylljen e degës së Organizatës kulturore britanike prish reputacionin rus në gjithë botën. Kryeministri Gordon Brown tha se plani i mbylljes me force i zyres së Këshillit Britanik në St. Petersburg dhe Yekaterinburg është "plotësisht e paranueshme". Rusia thotë se përkohësisht ka ndaluar punën e Këshillit për të shtuar se kjo zyrë nuk është e regjistruar në formë legale.
XS
SM
MD
LG