Ndërlidhjet

MOSKË


Lideri opozitar rus, Garrz Kasparov, ka premtuar se do të vazhdojë të luftojë për demokraci në Rusi, megjithqë planet e tij për të garuar për president përfunduar për shkak të asaj që ai e përshkruan si presion jo korrekt nga autoritetet.
- Ne do të vazhdojmë fushatën tonë pasi ajo që ne na duhet nuk janë dy milionë nënshkrimet e rrejshme dhe pjesëmarrja në këto zgjedhje të manipuluara, por ne duhet ta krijojmë kontakt me popull, meqë ndaj shumicës prej nesh autoritetet do të hakmerren, tha mbrëmë Garry Kasparov.
Ndihmësit e tij thanë se fushata presidenciale e tij ishte penguar nga autoritetet, që parandaluan mbështesësit e zotit Kasparov në ndërmjarrjen e hapave juridikë të nevojshëm për pjesëmarrje në zgjedhjet, që mbahen më 2 mars të vitit të ardhshëm.
XS
SM
MD
LG