Ndërlidhjet

HAGË


Trupi Gjykues i Tribunalit të Kombeve të Bashkuara ka liruar përkohësisht ish kryeministrin e Kosovës Ramush Haradinaj, duke filluar nga 21 dhjetori i këtij viti, e deri më 4 janar. Vendim të njëjtë tribunali ka marrë edhe për të akuzuarin tjetër, Lahi Brahimaj.
Në vendim thuhet se Haradinaj dhe Brahimaj nuk duhet të bëjnë përpjekje që të kontaktojnë me dëshmitarë të prokurorisë, të mos përfshihen në kontakte politike dhe të mos kontaktojnë me mediat.
XS
SM
MD
LG