Ndërlidhjet

UASHINGTON


Kongresi i Shteteve të Bashkuara ka miratuar fonde në shumë prej 570 miliardë dollarësh për operacionet ushtrarake amerikane në Irak dhe Afganistan. Ky legjislacion për financim u miratua nga Kongresi, ku shumicën e ka Partia Demokratike, përkundër kundërshtimeve nga ligjëvënësit anti luftë, që ishin përkpjekur që miratimin e fondeve ta lidhnin me një afat kohor për tërheqje të trupave amerikane nga Iraku.
XS
SM
MD
LG