Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush dhe sekretarja amerikane e shtetit, Condoleezza Rice kanë shprehur shqetësim lidhur me përkushtimin e aleatëve të NATO-s për stabilizimin e Afghanistanit. Duke folur në konfrencën për gazetarë, në përfundim të këtij viti, presidenti Bush tha se shqetësimi i tij më i madh për Afganistanin është se aleatët e Shteteve të Bashkuara do të "lodhen" dhe do të tërhiqen nga ky vend. Ndaras nga kjo, sekretarja Rice tha se është esenciale të stabilizohet Afganistani, në mëynrë që ky vend të mos bëhet përsëri "shtet i dështuar", që al-Kaida do ta shfrytëzojë për sulmet e ardhshme terroriste.
XS
SM
MD
LG