Ndërlidhjet

ATHINË


Ende nuk janë shtjerrur përpjekjet diplomatike për një marrëveshje mbi Kosovën para se ajo njëanshëm të shpallë pavarësinë, tha minisitrja e jashtme e Greqisë. "Ne duhet ta trajtojmë këtë çështje pa u rrëmbyer dhe me gjakëftoftësi per shkak të natyrës së saj komplekse", tha ministrja Dora Bakojani pas takimit me homologët e saj nga Bullgaria dhe Rumania.
"Ne duhet ti mbajmë kontaktet. Duhet të përpiqemi ti lëmë të hapura kanalet në mes Prishtinës dhe Beogradit", ka thënë Bakojani.
XS
SM
MD
LG