Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë Voisllav Koshtunica ka kërkuar që aderrimi i vendit të tij në BE të bllokohet nëqoftëse Brukseli nuk e ndryshon politikën e saj ndaj Kosovës.
Në komunikatën e Partisë Demokratike të Serbisë dhe partnerëve të koalicionit thuhet se Beogradi nuk duhet ta nënshkruajë marrëveshjen e stabilizim-associimit me BE-në neqoftëse blloku 27 anëtarësh vazhdon të angazhohet për pavarësimin e Kosovës.
XS
SM
MD
LG