Ndërlidhjet

NOVI SAD


Presidenti i Serbisë Boris Tadiq tha se asnjëherë nuk do të heqë dorë nga identiteti i Serbisë, Kosovës dhe Evropës, dhe për realizimin e këtyre qëllimeve "do të luftojë në çdo hap".
"Vizioni ynë është shumë i thjeshtë, politika jonë është shumë e qartë. Ne nuk heqim dorë nga identiteti dhe historia jonë, nga Kosova jonë dhe Evropa jonë", tha Tadiq, në një tubim të fushatës presidenciale.
XS
SM
MD
LG