Ndërlidhjet

ZAGREB


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë përfundon misionin e saj vëzhgues me 31 dhjetor, pas 11 viteve qëndrimi në Kroaci. Zëdhënësja e këtij misioni Ljerka Drazenoviq tha se OSBE-ja ka marrë këtë vendim pas vlerësimit të zhvillimit demoratik në vend. Ajo tha se situata është përmirësuar në 2-3 vitet e fundit por disa probleme kanë mbetur ende.
XS
SM
MD
LG