Ndërlidhjet

MOSKË


Rusët konsiderojnë se negociatat për statusin e Kosovës janë ngjarja kryesore ndërkombëtare për vitin 2007, tregojnë rezultatet e një hulumtimi që e ka zhvilluar qendra gjithëruse për hulumtimin e opinionit.
Sipas anketës, 14% e rusëve konsiderojnë se cështja e pavarësisë së Kosovës është ngjarja më e rëndësishme ndërkombëtare ndërsa në vendin e dytë radhitet Iraku me 12%.
Vendin e tretë e ndajnë vendimi për mbajtjen e Olimpiadës së Lojërave Dimërore në 2014 në Soci të Russië dhe rritja e rolit të Moskës në skenën ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG